tag:blogger.com,1999:blog-8536594992212345494.post2189893687033786266..comments2024-02-27T00:52:08.738+02:00Comments on Hyvää ruokahalua: FocacciaHelnahttp://www.blogger.com/profile/04690818143860372096noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8536594992212345494.post-85623064497624980832016-01-10T00:29:16.594+02:002016-01-10T00:29:16.594+02:00Hurahti hieman aikaa, mutta nyt on tehty tällä ohj...Hurahti hieman aikaa, mutta nyt on tehty tällä ohjeella focaccia päällä oliiveja ja aurinkokuivattua tomaattia. Öljyn määrä todella hirvitti, mutta kyllä oli nannaa ja maistui kaikille pöydässä olleille. Erinomainen ohje!Aili Inkelinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8536594992212345494.post-2802558974149285692015-03-08T20:37:21.922+02:002015-03-08T20:37:21.922+02:00Holi-täti sanoo, että Liiterin jauhoista tulee esi...Holi-täti sanoo, että Liiterin jauhoista tulee esimerkiksi paremmat briossisämpylät kuin kotimaisista, joten sen vuoksi tein focacciankin niistä. Helnahttps://www.blogger.com/profile/04690818143860372096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8536594992212345494.post-61722822631413514082015-03-08T20:31:22.806+02:002015-03-08T20:31:22.806+02:00Tämä meni ykköseksi pakko-tehdä-ennen-manalaa-list...Tämä meni ykköseksi pakko-tehdä-ennen-manalaa-listalle!! Pitää hankkia sopivan kokoinen vuoka ja odottaa talvilomaa, ettei muut kärsi valkosipulin tuoksusta. Taikinan tahmeusaste on mullakin aina se vaikein juttu. Lidlin jauhoja, hmmm... tiedän ihmisen, joka voisi vetäistä ämpärillisen herneitä nokkaan tuosta, mutta ei kerrota sille.Aili Inkelinoreply@blogger.com