tag:blogger.com,1999:blog-8536594992212345494.post4993991644941300680..comments2024-02-27T00:52:08.738+02:00Comments on Hyvää ruokahalua: TomaattitartalettiHelnahttp://www.blogger.com/profile/04690818143860372096noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8536594992212345494.post-80896541027522869642016-10-10T22:24:24.534+03:002016-10-10T22:24:24.534+03:00Tunnustan.. en osta kotimaisia tomaatteja kuin aiv...Tunnustan.. en osta kotimaisia tomaatteja kuin aivan keskellä satokautta. Silloin on kaupoissa jopa kypsiä tomaatteja, jotka kuitenkin saavat olla huoneenlämmössä muutaman päivän maistuakseen joltakin. Suosin espanjalaisia terttutomaatteja, joissa on herkullinen ja runsas maku. Nekin tosin vaativat parin päivän kypsyttelyn kotona. Jääkaappiin tomaatti ei kuulu! Otan paahdetuista tomaateistasi vinkin seuraavan liharuuan kylkeen. Tartalettikin saattaa mennä kokeiluun kaikkine ihanine makuineen.Aili Inkelinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8536594992212345494.post-58794566751675396962016-10-02T21:54:11.346+03:002016-10-02T21:54:11.346+03:00Mmmm.. Näyttääpä hyvältä! Onhan se eri asia, kypsy...Mmmm.. Näyttääpä hyvältä! Onhan se eri asia, kypsyykö sato oikean vaiko keinoauringon alla... En tosin osta ulkomaisia kuin kirsikka- tai vastaavia, kun ne laitetaan puoliraakoina matkaan, ei niissä ole mitään makua.Helihttp://kotonatehtya.blogspot.finoreply@blogger.com