torstai 27. tammikuuta 2011

Kauppaopiston naiset

Tapasin tiistai-iltana pari entistä työkaveria, jotka uurastivat työn ohella muutaman vuoden  ja suorittavat liiketalouden perustutkinnon. Siitä johtuu otsikko "Kauppaopiston naiset", vaikkei enää nykyään mitään kauppaopistoja ole, kaikki opinahjot ovat jotakin ihme Business Collegeja tai muita.
Kari Peitsamo laulaa:
"Ostin sulle jättilaisnallekarhun
sain palkaksi ikuisen ystävyyden
menimme katsomaan Tuulen viemää
rivit tuli täyteen mutta riimit ei".
Ostin tytöille onnentoivotukseksi, en jättiläisnallekarhua, vaan pullollisen australialaista kuohujuomaa (Jansz Premium Cuvèe Brut) ja tarkemmin sanottuna kuohuviini on kotoisin Tasmaniasta. Kerroin etsineeni englantilaista! kuohuviiniä (Ridgeview Fitzrovia), jonka tiedän olevan Johannan lempparia, mutta huonoksi onnekseni se ei sattunut silmiini Alkon lippulaivamyymälässä Helsingin Salomonkadulla.
Eipä hätää Jansz on uutettu täysin samoista rypäleistä ja makeudet sun muut on likipitäen yhtenevät kuin Ridgeviewissä.

Me emme menneet katsomaan Tuulen viemää, vaan suuntasimme Bulevardin Ristorante Dennikseen. Siellä oli rauhallisempaa kuin Kansakoulukadun Denniksessä ja todella ystävällinen palvelu. Anne ja Johanna valitsivat molemmat pizza Rafaelin (nro 52) ja minä päädyin pizza Rucolaan cajunmaustetulla broilerilla ryyditettynä. Herkulliset pizzat huudeltiin alas parilla tuopillisella olutta.
Mahat tuli täyteen, ja riimitkin!

Taas me jossakin käänteessä tavataan. Ei tarvita välttämättä valmistujaisia eikä muitakaan verukkeita, vaan voidaan ihan ex tempore -pohjalta lähteä liikenteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti