sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Kahvakuularyhmän saunailta

Mieheni vetää maanantaisin kahvakuulatreenejä, jossa käy tusinan verran osallistujia. Sellainen mukava "kantajengi".
Sovimme alkusyksystä, että pidetään joskus porukalla saunailta. Voidaan samalla tutustua toisiimme paremmin ja muutenkin kuin vain kuulan heiluttamisen merkeissä.
Sitten tuumasta toimeen: Pate Poliisi varasi Poliisien Kesäkodilta saunan perjantai-illaksi. Tarjoilut päätettiin hoitaa nyyttäriperiaatteella: makkaraa, perunasalaattia, salaattia ja patonkia. Juomapuolen jokainen sai järjestää omien mieltymystensä mukaisesti.

Minä lupasin tuoda perunasalaattia ja sinappia (tosi loistava oivallus!). Päähäni poksahtikin, että sisareni on sairaslomalla polvileikkauksen takia - hänhän voisikin tehdä saksalaista perunasalaattia ja lihapullia sekä vielä kaiken kukkuraksi kahvakuulan muotoisen täytekakun!!! Leipurin itsensä mielestä kakku näytti lippalakille - totta toinen puoli, mutta eipä tuo tahtia haitannut.

Vietimme melkoisessa syysmyrskyssä rantasaunan takkatuvassa mukavan iltapuhteen. Miehet kävivät useaan otteeseen meressä - sitä tuskin voi sanoa uimiseksi, sen verran kovat tyrskyt löivät rantaan.
Tarjoilut olivat hyvät, seura erinomaista ja tunnelma hilpeä.
HUOM! Annoksessa ei ole unohdettu kasviksiakaan ;-)

3 kommenttia:

  1. Kuvien perusteella kauhistelin, että noinkohan ne tilatut eväät riittivät, mutta tekstin mukaan oli muutakin. Niin just, muistithan korostaa, että vaivainen siskosi nämä on viimeisillä voimillaan laittanut? ;)

    VastaaPoista
  2. Helenan siskolle suurkiitos, oli maukkaat lihapullat, perunasalaatti oli loistavaa lammasmakkaroitten kanssa ja jälkkärin kruunasi kahvakuulakakku :) Ilta oli niin mukava ja hilpeä eikä meinannut loppua millään ;) uusiksi keväällä.. t.Johanna

    VastaaPoista