keskiviikko 7. elokuuta 2013

Laskurin mukaan blogissa on ollut 20000 kävijää!!!


Olen silmä tarkkana seurannut päivittäin, että milloin minun ruokablogissa poksahtaa 20000 kävijän raja --- ja nyt se sen teki. Hip hurraa!
Mukavahan näitä juttuja on tänne kirjoitella, mutta vielä mukavampaa on lukea kommentteja tai vaikka vasta-arvioita. Tiedän, että kommentin jättäminen on yhtä työlääntuntuista kuin puhelinvastaajaan viestin jättäminen, mutta suosittelen silti.

20000 kävijän rajapyykin kohdalla en voi jättää mainitsematta ja henkistä kunniakirjaa antamatta Aili Inkelille, joka täysin oma-aloitteisesti, vastikkeetta, ahkerasti ja väsymättä jättää sanaisen arkkunsa antimia päivityksiini. Aili Inkeli, jatka valitsemallasi tiellä!

Kiitos myös kaikille muille, jotka seuraatte kirjoituksiani ja olette hengessä mukana!


1 kommentti:

  1. Oiiiii sentään.. olen aivan otettu ylitsevuotavasta maininnastasi! Sydämellinen kiitos, Helena. (Taidan printata ja panna raameihin sanomisesi)
    Suhteellisen vakavasti puhuen: sinulla on kirjoittamisen lahja, jonka ansiosta monesti tunnen olleeni tilanteessa mukana - ja oikeesti hirmuna ootan, että jompaankumpaan blogiisi pärähtää tarinaa. Kun sen ilon suot meille seuraajillesi (huh mikä sana!!), niin kyllä on mukava myös antaa konkreettinen lausunto siitä, että "völijysä ollaan". Meinaan pysyä samalla tiellä, toivottavasti sinäkin.

    VastaaPoista