perjantai 18. lokakuuta 2013

Oppia ikä kaikki - we live and learn

Olen saanut blogistani kahdenlaista palautetta:
 • sekava blogi, jossa ei ole kunnon reseptejä!
 • blogissa käytetty fontti on hanurista.
Jälkimmäisestä viisastuneena tai palautteen perusteella muutin fontin omasta mielestäni yksitoikkoisemmaksi, mutta toivottavasti paremmin luettavaksi.
Tunnustan kyllä itsekin, että miniläppärillä matkoilla blogia tihrustaessani olen kironnut käyttämäni fontin kadotukseen. Nyt se on vaihdettu.

Toiseen palautteeseen en aio vastata niin, että ryhdyn kirjoittamaan keittokirjaa tai ruokatorstain reseptejä. Höpöhöpö.
Tämä blogi kertoo hyvästä ruokahalusta, toivottaa hyvää ruokahalua ja herättelee hyvään ruokahaluun niin, että lukijalle itselleen jää kuitenkin etsimisen, lukemisen, kokemisen, kokeilemisen, kokkaamisen, maistelemisen ja nauttimisen vaiva.


3 kommenttia:

 1. Ja pöh. Kummallisia palautteita! Fontti oli kyllä melkoinen haaste, mutta mukava sellainen ja aiheutti toisinaan hauskoja lukihäiriöitä. Tulipahan tarkemmin luettua. Minä tykkäsin.
  Netti on pullollaan yksityiskohtaisia reseptejä ja helkutin tylsiä ruokablogeja niille, jotka sellaisia kaipaavat. Pidä linjasi!! Lukijalle aiheuttamasi "vaivat" ovat blogisi suola ja ydin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta Pöpösösö!

  VastaaPoista
 3. Vieläkö pitäisi kaikissa olla reseptit, kun niitä ei kumminkaan juuri kotona värkkäillä. Minä otan reseptin netistä silloin kun tarvitsen. Siitä fontista en ymmärrä höykäsepölystä.

  VastaaPoista