tiistai 4. helmikuuta 2014

5:2 -dieetin kolmas viikko

Pätkäpaaston kolmas viikko alkoi niin vaivattomasti, että melkein nauratti. Maanantaina en edes muistanut, että päivällä olisi pitänyt syödä eikä nälkäkään muistutellut itsestään.
Yksi helpottava tekijä on ollut se, että olen poistanut kalenterista muille päiville varatun lounastauon ja täytän senkin ajan palavereilla tai muilla työhommeleilla. Sillä lailla.

 
Aamiainen:
1 pala (noin 45 g) Ruisrealia
3 siivua (noin 25 g) Oltermanni 17%-juustoa
40 g paprikaa
150 g rasvatonta piimää
puolikas (noin 55 g) banaani
mukillinen kahvia


 

 
Iltapala:
yhden munan munakas, jonka seassa 15 g sipulia
paistamiseen 2 g vähärasvaista Oivariinia
30 g jäävuorisalaattia
60 g miniluumutomaatteja
20 g kesäkurpitsaa
100 g raejuustoa (2%)
45 g sokeroimattomia pakastemustaherukoita

Päivän aikana join kaksi mukillista kahvia ja paaaaaaaljon vettä.
 


3 kommenttia:

  1. Et siis syö työpäivien aikana koko viikolla mitään... aika hurjaa. Toivottavasti muistat syödä muulloin edes jotakin!

    VastaaPoista
  2. Ei, vaan 5:2 -paasto tarkoittaa sitä, että kahtena päivänä paastotaan kuvatuilla eväillä ja muina päivinä syödään normaalisti. Meidän paastopäivät ovat maanantai ja keskiviikko. Tiistaina, torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina syömme kaloreita laskematta. Tänäänkin sunnuntaina olemme mättäneet pullaa.

    VastaaPoista
  3. Niinniin, mutta sanoit poistaneesi lounastauot muilta(kin?) päiviltä ja täyttäneesi ne silkalla työnteolla. Sitä minä tässä taivastelen, että myös paastottomina päivinä olet ilman minkään sortin lounasta. Saaplari, kun on tuo suomen kielen ilmaisutaito mennyt takapakkia - siis mulla itselläni.

    VastaaPoista