perjantai 21. tammikuuta 2011

Hyvää ruokahalua -blogin korkkaus

Tämän blogin tarkoituksena ei ole olla reseptiarkisto tai tarkkojen ohjeiden taltioimispaikka, vaan kirjoittelen tänne ruoka- ja juomakokemuksiani. En aio ottaa tästä blogista paineita siinä määrin, että kirjaisin joka ainoan suupalani ylös kuvien kera. Ei ei.
Blogin päivityksen syy voi olla kaveriporukan pizzailta tai omakohtainen kokemus kauhan varressa tai tyrmäävä makunystyröitä hivelevä nautinto anniskeluravintolassa tai nälkäinen vierasjoukko kotikeittiön pöydän ääressä.

Pääasia on, että ruoka- ja/tai juomaelämys on ollut koskettava, ihana, taivaallinen, riemukas, ennenkokematon, onnistunut ja että kaikilla on kivaa. Myös lukijoilla.

2 kommenttia:

  1. Onnea tälle uudelle blogillesi, Helna!
    Loistava idea!
    T. Terhi

    VastaaPoista
  2. Kiitos Terhi! Olipa kiva, että pääsit kommentoimaan uudenkarheaa blogiani. Jotkut lukijat ovat reklamoineet, että eivät pääse avaamaan sanaista arkkuaan. Se saattaa johtua minustakin - olin varmaan valinnut vääränlaisia asetuksia. Katsotaanpa nyt, joko alkaa toimia.

    VastaaPoista