sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Jokainen tsäänssi on mahdollisuus

Näinhän se menee.
Kävimme marraskuun alussa ravintola Zetorissa http://www.zetor.net/ syömässä isommalla porukalla. Zetkan ruokalista on vitsikkäästi murteellinen ja kieliversiovalikoima mahdollistaa harvinaisemmankin kulinaristin tilauksen.
Tarjolla on perisuomalaista ruokaa ja se on hyvää.
Marraskuisella käynnillä Markku valitsi Diiselkurssilaesen löölymakkara -annoksen, joka tuotiin eteen teräksisessä lyölyvesiastiassa. Omaa valintaani en enää muista siltä keikalta.

Koko porukka olisi syönyt pitkän kaavan mukaan, minkä olisi luullut ilahduttavan henkilökuntaakin ja ehkä HOK Elantoakin, mutta huonoksi onneksemme meitä palvellut tarjoilijapoika ei ollut sinä iltana parhaimmillaan ja vähät välitti pitkästä kaavastamme. Viivyttelyä, huomioimattomuutta ja loppujen lopuksi tuittuilua. Emme saaneet koskaan tilattua jälkiruokia, joten Markku pyysi laskun. Tarjoilija kävi heittämässä sen pöydälle tuumaten, että "on hänellä muutakin tekemistä!".

Jätin Zetorin nettisivuille asiakaspalautetta ala-arvoisesta palvelusta. Reklamaatioon ei vastattu lupauksen mukaisesti parin päivän sisällä. Minä soitin ja sainkin loppujen lopuksi langan päähän ravintolapäällikön. Annoin täyslaidallisen a) Zetor-kokemuksesta ja b) asiakaspalautteiden käsittelystä.

Posti toi koko jengille á 15 euron lahjakortit ... ravintola Zetoriin!

Päätimme käyttää lahjakortit porukalla. Ruoka oli taas hyvää. Minä söin aluksi pikkublinejä ja pääruoaksi maksaa. Voin sanoa, että ihan taivaallista. Niin olivat myös muut ruoka-annokset: Tri Välj´voohkan terveyspommi, Rohvessori Nordströmmin kohotusletut ja  Jänkhälle eksynneen poron käristys.

Mutta se palvelu oli taas onnetonta. Antin tilaama jälkiruoka tuli puoli tuntia sen jälkeen, kun me muut olimme jo syöneet omamme. Toki se tingattiin ilmaiseksi, mutta silti joku Zetorin palvelussa mättää!
Mietin tässä, että laittaisinko jälleen palautetta, mutta pyytäisin lahjakorttia jo jonnekin muualle.

Annoimme ravintola Zetorille tsäänssin, mutta eivätpä käyttäneet mahdollisuuttaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti