Ihan oma italiankielinen käännös mozzarella-tomaatti-basilika -leivästä otsikossa! Basta così!
Mozzarellajuustoa, tomaattia ja tuoretta basilikaa mustapippurouheella ja oliiviöljysilauksella on maailman paras makuyhdistelmä!!!
Kyseisessä tapauksessa leipänä käytetty muistaakseni Fazerin maalaispatonkia tai vastaavaa. Voitelen leipäpalat vihreällä pestolla ja sitten vain Caprin salaatin ainekset päälle ja se on siinä!
Olipa mukava ylläri, että täällä oli uusi juttu!
VastaaPoistaItalian kielestä en ymmärrä höykäsen pöläystä muuta kuin "ti amo", mikä kuulemma on hyvä osata. En ole tarvinnut sitäkään koskaan...
Mozzarella on ihmeellinen juusto. Mun mielestä se ei maistu miltään muussa kuin juuri tässä nimenomaisessa yhdistelmässä! Se vaan on tarkoitettu näin.