maanantai 17. helmikuuta 2014

5:2-dieetti jatkuu (5.viikko)

Meillä alkoi jo toinen kuukausi 5:2-dieetillä! Hyvin on mennyt. Paastopäivien ruokien suunnitteleminen ja valmistaminen sopii oikein hyvin meikäläisen suht pedantille luonteelle. Jokainen murunen punnitaan tarkoin, ettei tule ylimääräisiä kaloreita :-)

Kaurapuuro näyttää vetiselle, mutta hyvää se oli. Yksi pyöräytys lusikalla ja ulkonäkö muuttui kummasti!
 
Aamiainen:
kaurapuuroa (n.35 g kaurahiutaleita)
30 g sokeroimattomia mustikoita
80 g appelsiinia
100 g rasvatonta piimää (Valion Luomu)
mukillinen kahvia
 
Päivällä töissä pari mukillista kahvia ja vettä muutama lasillinen.
 
 
Iltapala:
30 g jäävuorisalaattia
50 g suippopaprikaa
15 g punasipulia
10 g (= 4 kpl!) mustia oliiveja
50 g välimerellistä juustoa (Arla Apetina Classic 3%)
2 palaa Kuntonäkkiä
10 g Arla Natura 17% -juustoa
 
Aamun kaurapuuro oli kuin nenä päähän kuitumielessä. Näläntunne ilmoitteli itsestään vasta myöhäisen iltapäivän tunteina. Iltapalasalaatti helli makunystyröitä - aah.


1 kommentti:

  1. Semmonen kommentti noihin hirveisiin mustiin oliiveihin, että älä osta niitä enää. Ties missä liemessä (lipeässä) ovat marinoituja, kun ne on keinotekoisesti värjättyjä!!! Osta kalamata-oliiveja, niissä on jotain makuakin! :)

    VastaaPoista